АТРАКЦИИ

За забавлението и доброто настроение на своите клиенти Механа Кранево предлага различни атракции и незабравими преживявания.


Вашият неповторим фото- спомен

Механа Кранево предлага възможност да се снимате с фолклорен костюм от предпочитана от вас етнографска област.

Можете да ни изпратите снимки на Ваши преживявания в Механа Кранево и ние с радост ще ги публикуваме на страниците на нашия уебсайт.

За специалните ви мигове

На малката тераса в средата на чорбаджийският двор, оргадена с декоративни дръвчета, цветя и изкуствено езерце можете да се насладите на специалното внимание на любимия човек, или да споделите този миг с най-близките си, да отпразнувате дискретно сделка с бизнес-партньор.

Истинския вкус на приготвените в пещ хляб, печени меса и ястия

Национални ястия от различни етнографски области на България

В специално изградената в задния двор на Механа Кранево пещ придава не само автентичност на комплекса, но е истинско предизвикателство за гурме обществото.

За здравословния ви комфорт

Механа Кранево разполага със собствена пречиствателна система за филтриране на питейната вода, с която се приготвят ястията.

За вашите празници

За вашите празници можем да осигурим специална програма - водещ-аниматор, оркестър, гост-певец, танцов състав, диджей и т.н.

Програма

Оркестър музика на живо (Български фолклор, цигански руски романси, чардаш)
Автентичен нестинарски танц
Уникални фотоси от непознатата история на България

Кетъринг
Организиране на частни партита

За сватбени тържества

За Вашите сватбени тържества - церемония (граждански и църковен ритуал) можем да осигурим оркестър, гост-певец, програма, диджей

Сватба по традиционен български обичай