МЕХАНА КРАНЕВО

Механа Кранево двор

Механа Кранево се намира в центъра на известното курортно селище Кранево, уютно закътано в залива между курортите Златни пясъци и Албена на 25 км. северно от град Варна.

Каменен зид скрива от любопитните погледи, шума и горещината.
Зад високите порти потънал в зеленина и цветя е огромния чорбаджийски двор, над който извисяват снага чардаците на изградената в традициите на възрожденската българска архитектура изписана сграда.
Гостоприемство, уют и любов към българската история и традиции се усещат във всеки кът – от интериора до най-малкият детайл в менюто, кухнята, обслужването.

Механа Кранево е изградена в традициите на българската възрожденска архитектура. Желанието на нашия екип е да запазим българския дух, да внушим на нашите гости самочувствие и удовлетворение, респект и уважение към историята, културата и невероятната ни природа.
Да запалим любовта им към даровете на българската земя, ако се срещат с нея за първи път, да преоткрият тази любов, ако забързаното им ежедневие ги държи далеко от нея.

 

Автентичната обстановка, българската кухня, музиката и отношението на хората, които се грижат за вашето пребиваване тук е нашият комплимент за избора ви – механа Кранево.

Подчинена на традицията и пословичното българско гостоприемство Механа Кранево разполага с възможности за лични, семейни и фирмени чествания.

Голямата закрита зала предлага 70 места

Чардак - 30 места

Широкия чорбаджийски двор - 240 места

 

Семейна вечеря или обяд с приятели, с бизнес партньори, при специален повод или просто за разпускане Механа Кранево ви предоставя подходящи варианти, уютна обстановка и отлична българска кухня.

Вашето сватбено тържество в Механа Кранево може да съчетае българската традиция с автентичността на обстановката, ястията и специален сватбен ритуал - програма.

Книга за гости:Изпратете ни своето преживяване в Механа Кранево в думи и снимки.